See likes

see likes given/taken


Dine indlæg andre har synes godt om

Sider: [1]
Post info Antal af Synes godt om
ferie klargøring. af freja Har haft lidt problemer med hårdt gearskifte, fandt ud af at koblingen først koblede ud, når jeg trådte helt i bund.  Piss tænkte jeg, beslaget ved lavecylinderen er blevet skævt.  Havde stødstangen ude ved besøg hos steini og svava.   Hmm ingen fejl at se, konklution, der må svejses lidt på stødstangen :-(  tanken huede mig ikke. Men skulle det til, skulle det gøres.

Vej hjemme, gjorde jeg klar til operationen. Skubbede lige til slavecylinderen, HOV den var jo løs :-D  tja så kan man jo bedre forstå det.   Ikke bare kunne den strammes, det var enda muligt at få en skrue i hullet til forstærknings pinden der går ned på gearkassen .    Må indrømme fejlen er helt noget jeg selv er skyld i .

Men nu virker det.  Kobler ud, på den øverste 1/3 del af pedalens vandring :-)

06. Juli - 2014, 15:44
2
olie på bagklap Nå der kommer mere og mere olie på min bagklap.  Var inde under og kikke, der er olie, fra olierøret til turboen,og ned over turbo huset.  Røret er meget rustent, selvom det ikke er mere end 6 år gammelt. Så nu har jeg taget skeen i den anden hånd :-)  fremstiller det selv, i kobber :-)

Og det virker :-)

06. Juli - 2014, 15:54
2
Sv: olie på bagklap  8) jov, men skal vi ikke vente, til jeg er sikker på det er der olien kom fra :-)     
06. Juli - 2014, 21:37
1
T3 camper med de blå gas flasker -- generelt problem måske fundet. Hej alle,
Sidste år skrev jeg dette indlæg :-\
 http://t3klubben.dk/forum/index.php?topic=191.0
Ingen svar, måske det forkerte forum :-)

Nu er problemet vist fundet med lidt bøvl, men tror løsningen er lige for.   Gas regulatorene til de blå gas flasker bliver slidt, og levere mindre og mindre tryk, køleskabet er der man først opdager det :-)  kogepladerne bruger bare lidt længere tid til at varme kaffen .

Sidste år lykkedes det mig ikke at tænde køleskabet på gas,  i foråret før fynstræffet, havde jeg skilt det hele af, samlede to køleskabe til et.  På træffet kom Svinninge bussen, og kunne ikke få liv i deres køleskab. Pludselig kom der ikke gas til kogepladere. I et anfald af lyst øjeblik. Prøvede vi at tage gasflasken ud, pille regulatoren af, skrue på flasken,  og prøve at tænde med en ligter. Næsten ingen flamme, hvis man lirkede lidt var der pludselig klar flamme :-)  okay konklution,  regulatoren er stået af. Svinningebussen var ude og købe en ny, og pludselig virkede alt.   SÅ VIDT SÅ GODT.

Jeg var jo lykkelig over at mit gasproblem var løst ----- troede jeg :-(  men da vi skulle til Rømø, kunne jeg igen ikke tænde køleskabet.

I denne uge har jeg så igen skilt alt af.  Jeg kunne tænde køleskabet, men så snart jeg slap gas knappen, som man holder inde for at tænde flammen, gik det ud igen.  Dog var der fint blus på kogepladerne syntes jeg.

I et anfald af opgivenhed. Søgte jeg på nettet, på gaskøleskab.  Åbentbart er gaskøleskabe populære, elgiganten sælger dem. Ja selv THansen, billigst med 2999 kr. 2 dages leveringstid :-)  fint jeg bestiller, og kunne hente det i dag.  På vej derud, tænkte jeg på svinningebussens problem.   GAD VIDE ??.
Jeg kører for det lokale campingcenter, og køber en ny regulator. 199 kr.   Henter køleskabet.   Og tænker skal altså lige afprøve om skift af regulator har noget at sige..      JO DET HAVDE DET.    NU KØRER DET GAMLE KØLESKAB PERFEKT PÅ GAS, OG KAFFEVANDET KOMMER TIL AT KOGE PÅ DEN HALVE TID :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)     Tja så nu har jeg et gaskøleskab stående, helt nyt, aldrig brugt. Dog pakket ud :-!   Nå det kan vel bruges på et projekt :-)

Så det første man skal gøre, hvis man har problemer med gassen, TJEK REGULATOREN :-)  Åbentbart er det noget skrammel, og ikke beregnet til at holde i +20 år.

Med de bedste sommer hilsner
Poul

08. Juli - 2014, 18:26
1
Sydhavstræf 8-10 august 2014 En lille henvisning til T3nettet, dejligt med mange forum  :P
http://t3nettet.dk/forum/traef/93381-sydhavstraef-8-10-august-2014#113113

14. Juli - 2014, 17:35
1
Sv: Klubaften 23. sept 2014 kl 18 på Gør Det Selv i Sydhavnen København Jo, også fordi at man forventer jo at en del forsvinder fra det gamle forum, og derfor holder man måske sig lidt tilbage med idlæggene,   det mest at det jeg har skrevet for år tilbage, er jo også væk :-)  forsandt ved sdste omlægning af forummet :-(   

Det er bare at skære igennem, evt give en dato, og så er det bare det. Kan folk ikke acceptere det. Må de finde et andet forum ;-)  --klubsiden ;-)

12. September - 2014, 21:15
1