Forfatter Emne: Åbent brev....  (Læst 1814 gange)

Åbent brev....
« Dato: 09. September - 2013, 15:57 »
til T3nettets administrator, ”ejer” og T3klubbens bestyrelse,

Jeg har langtid gået og været lidt frustreret og indebrændt af den situation som nu hersker på T3 net mediet. Pt er der 3 fora/hjemmesider og det har der været i snart år. (mest på t3nettet.dk og t3klubben.dk). Og Facebook siden er i kraftig vækst  :) .  Facebook regner jeg ikke med er en showstopper men mere en kanalisering af bruger fra det sociale medie og hen til T3nettet.dk (Jeg har selv oprettet gruppen på FB).
Det hele startede i januar 2005 som et projekt af SOLOW, som lavede T3nettet.dk,  da vi ikke rigtig havde en plads på vwnettet.dk og caravelle.dk. I løbet af  2006 og 2007 blev det rigtigt stort og der kom mange til. Jeg havde selv ALDRIG kørt i T3 i dag hvis jeg ikke havde fundet T3nettet.dk i august 2005.

Dette skriv omhandler mine observationer vedr. håndteringen af de mange fora og et oplæg til at vi skal tilbage til kun ét forum. Brevet vil blive postet på T3nettet.dk, t3klubben.dk og T3nettet på Facebook.
Min største frustration er at jeg tror vi både mister gamle og kommende T3 elskere og brugere, og træfdeltagere. Samt folk ikke rigtig gider at skrive om deres kunnen, faglighed og projekter. Samt at mange er begyndt at oprette tråde på t3nettet.dk og t3klubben.dk´s forum, det er sgu lidt tosset (jeg har selv gjort det fornyligt)

Jeg har et eksempel, jeg havde besøg af en bruger T3nettet.dk i en drøm af en Syncro 16” camper. Han havde overvejet at deltage i sydhavstræf 2013, som hans første træf deltagelse, men valgte at ikke at deltage med sin datter da der ”kun” var 6 tilmeldte på deltager listen, samt ingen rigtig debattråd herom. (Ifgl Hanne og Poul var der ca. 40 mennesker) fordi der var kommunikeret ud fra et andet forum. Dette eksempel er også årsagen til jeg laver dette skriv.

T3klubben har sat gang i mange ting og det er virkelig dejligt at der er en bestyrelse og udvalg, som vil bruge deres fritid på at vi kan afholde forsvarlige træf og meget andet.
Det startede med domænet T3klub.dk, som  pludseligt lukket iforbindelse med den tidligere formands afgang, og man kunne ikke finder ”nøglerne” til hjemmesiden, men hvis går ind på T3klub.dk henviser den pludselig til t3nettet.dk? og hvorfor det? Hvem har lige gjort det og hvor har man ikke taget T3klubben.dk´s bestyrelse i ed om dette?

Forvirring synes jeg roligt nok man kan definere af dette, det er pisse ærgerligt. Det skal lige siges at jeg har ingen rolle i de forskellige fora eller bestyrelsen, andet end hyppigt bruger og klubmedlem.

Hvad skal der til at der ét T3 forum?

Tråden er åben   :)  men det skal omhandle ovenstående (ikke at jeg vil bestemme, men  ;) )

Offline Hinze

Sv: Åbent brev....
« Svar #1 Dato: 09. September - 2013, 18:21 »
Det er da et fint brev Morten. Hvor der er vilje er der vej. Mon ikke det løser sig. Det tror jeg på.

Sv: Åbent brev....
« Svar #2 Dato: 09. September - 2013, 20:21 »
Personligt prøver jeg at holde mig til klubbens side, jeg håber på at tingene her bliver intakte i lang tid, og skulle man endelig vælge at rydde op i forummene, vil det trods alt være en fælles demokratisk beslutning. Som jeg bedre vil kunne acceptere. Mht sydhavstræffet, tror jeg at det var facebook der blev brugt mest, og hvor det tydeligeste overblik af antal deltagere var.
Og træf fnidderfnadder var også på fjæsen, egentlig okay. :-)
Det jeg synes er sket med t3nettet, er at der er en masse nye ting hele tiden på siden. Og egentlig orker jeg ikke sætte mig ind i nye procedure i tide og utide, jeg ærgrer mig over de ting jeg gennem tiden har bidraget med, efterhånden enten er forsvundet, eller ikke til at finde :'(  håber holdbarheden er bedre her på klubsiden. Jeg hører tit fra t3brugere, at de har svært ved at finde ud af alt det der med edb, og netop derfor skal vi være varsomme med at lave forummet for nørdet.

Hvis t3nettet er interesseret, er det okay for mig, hvis vores forum blev lånt, syncronisere, bare klubbens forum forbliver klubbens eje ;-), og man kan komme ind via klubsiden. kunne det mon lade sig gøre ?

Mange hilsner Poul